Super Smash Bros. Ultimate

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 7 december 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Nintendo stopt The Big House Smash Bros. competitie

Nintendo heeft per direct The Big House competitie gecanceld. Alle Super Smash Bros. toernooien zijn nu afgelast en mogen niet meer plaatsvinden.

The Big House reageert op de kwestie via Twitter. Ze geven aan dat ze een "cease and desist" bevel hebben ontvangen van Nintendo, omdat ze gebruik maakte van de emulator Slippi. Deze emulators nabootsen de originele games en zijn uiteindelijk ook een stukje handiger om te gebruiken, in plaats van het verouderde, originele materiaal. Nintendo moet daar echter niks van hebben en dat blijkt de reden dat het evenement moet stoppen. The Big House bestaat uit een collectie van fans die livestreams en toernooien organiseren voor verschillende Smash Bros.-games.

Super Smash Bros. Ultimate is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch.

BRON The Big House

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?