Nintendo stopt The Big House Smash Bros. competitie

Geplaatst:

Nintendo heeft per direct The Big House competitie gecanceld. Alle Super Smash Bros. toernooien zijn nu afgelast en mogen niet meer plaatsvinden.

The Big House reageert op de kwestie via Twitter. Ze geven aan dat ze een "cease and desist" bevel hebben ontvangen van Nintendo, omdat ze gebruik maakte van de emulator Slippi. Deze emulators nabootsen de originele games en zijn uiteindelijk ook een stukje handiger om te gebruiken, in plaats van het verouderde, originele materiaal. Nintendo moet daar echter niks van hebben en dat blijkt de reden dat het evenement moet stoppen. The Big House bestaat uit een collectie van fans die livestreams en toernooien organiseren voor verschillende Smash Bros.-games.

Super Smash Bros. Ultimate is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Bron: The Big House
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord