GRID Autosport

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 27 juni 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Nog even wachten op de GRID demo

Vandaag stond de demo van het aankomende spel: GRID op de planning, helaas is deze zojuist voor onbepaalde tijd uitgesteld. Het stuurtje kan weer terug in de kast, maar wees niet getreurd. Het spel komt 30 mei uit, dus lang hoeven we waarschijnlijk niet te wachten op het eerste probeersel.

Voor de mensen die het spel nog niet kennen: Het wordt een semi-arcade racer gebaseerd rond 3 autoculturen: Europese circuits, Japanse street race en Amerikaanse musclecars. De races zullen voornamelijk plaatsvinden in Shibuya, Milaan, San Fransisco, Yokohama, Washington DC en Detroit

Het aantal scheurijzers is op het moment van typen nog niet bekend maar we weten wel dat de volgende erin zitten: Koenigseggs CCGT en CCXR, 2007 Pagani Zonda R,Jupiter Eagleray Mk5 ,Aston Martin DBR9, Porsche 911 GT3-RSR, Ferrari F430 GT, Dodge Viper SRT-10, GTR Mustang Concept, Mazda 787B, Nissan Silvia S15 en Nissan Skyline R34 GTR Z-Tune.
GRID zal gebruik maken van EGO, de opgepompte engine van zijn voorganger: DIRT.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?