Nog even wachten op de GRID demo

Geplaatst:
Aangepast: 19 mei 2018 11:43

Vandaag stond de demo van het aankomende spel: GRID op de planning, helaas is deze zojuist voor onbepaalde tijd uitgesteld. Het stuurtje kan weer terug in de kast, maar wees niet getreurd. Het spel komt 30 mei uit, dus lang hoeven we waarschijnlijk niet te wachten op het eerste probeersel.

Voor de mensen die het spel nog niet kennen: Het wordt een semi-arcade racer gebaseerd rond 3 autoculturen: Europese circuits, Japanse street race en Amerikaanse musclecars. De races zullen voornamelijk plaatsvinden in Shibuya, Milaan, San Fransisco, Yokohama, Washington DC en Detroit

Het aantal scheurijzers is op het moment van typen nog niet bekend maar we weten wel dat de volgende erin zitten: Koenigseggs CCGT en CCXR, 2007 Pagani Zonda R,Jupiter Eagleray Mk5 ,Aston Martin DBR9, Porsche 911 GT3-RSR, Ferrari F430 GT, Dodge Viper SRT-10, GTR Mustang Concept, Mazda 787B, Nissan Silvia S15 en Nissan Skyline R34 GTR Z-Tune.
GRID zal gebruik maken van EGO, de opgepompte engine van zijn voorganger: DIRT.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GRID Autosport

Series

GRID

Uitgever

Codemasters

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

27 juni 2014

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer