Nog geen DLC voor Hogwarts Legacy in ontwikkeling

Geplaatst:

Minder goed nieuws voor de Hogwarts Legacy fans. Avalanche Software heeft laten weten voorlopig nog niet aan een DLC voor de tovergame te werken.

Tijdens IGN Fan Fest vertelde game director Alan Tew dat het team van de game zo druk was met het ontwikkelen en afmaken van de game voor de releasedatum, dat er binnen het team nog niet gesproken is over een eventuele toekomstige DLC. Het duurt dus nog even voordat we Zwerkbal spelen en Beukers ontwijkend op zoek moeten naar de Gouden Snaai. Dat zijn team nu helemaal klaar is en lekker achterover kan gaan zitten is natuurlijk ook niet het geval, want de eerste patch is recent al uitgebracht voor pc en Xbox. PS5 spelers kunnen de patch binnenkort ook verwachten. Daarnaast wordt er ook nog hard gewerkt aan de PS4, Xbox One en Nintendo Switch versies van de game die later dit jaar verschijnen. Check hieronder de laatste trailer van Hogwarts Legacy met de overeenkomsten tussen films en de game.

Hogwarts Legacy is nu speelbaar voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De magische wereld komt op 4 april tot leven op de PlayStation 4 en Xbox One. Op de Nintendo Switchs duurt het starten met toveren nog wat langer, want daar arriveert de game op 25 juli.

Bron: IGN
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 februari 2023

Ontwikkelaar

Avalanche Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord