RETURNAL

  • Ontwikkelaar Housemarque
  • Eerste releasedatum 30 april 2021
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Survival , Third-Person Shooter , Roguelike
  • Gameliner score

Ontwikkelaar Returnal waarschuwt voor PS5 auto update

De ontwikkelaar van Returnal waarschuwt dat je de auto update-functionaliteit uit moet zetten. Dit heeft te maken met een patch voor de game die vandaag uitkomt.

Returnal is een PlayStation 5 exclusive die nog geen week geleden is uitgekomen. De game combineert third-person shooter gameplay met survival- en roguelike-elementen. Het draait in deze game dus voornamelijk om de progressie die je gaandeweg maakt. Ontwikkelaar Housemarque waarschuwt er nu echter voor dat je deze progressie toch eens zomaar kan verliezen. Returnal kent namelijk niet de mogelijkheid om tussendoor te stoppen. Heb je dus, om wat voor reden dan ook, een break nodig tijdens het spelen van je game, dan is de enige optie om dit te kunnen doen, je PS5 in de ruststand te zetten. Vandaag wordt er echter een patch voor Returnal uitgebracht. Dit houdt in dat, wanneer je auto update aan hebt staan op je PS5, die patch automatisch gedownload en geïnstalleerd wordt. Wanneer je console dus in de ruststand staat terwijl je middenin een potje Returnal zit, dan wordt je game afgesloten en raak je je progressie kwijt.

Returnal is momenteel te spelen op de PlayStation 5. De nieuwe patch verschijnt vandaag.

BRON Housemarque

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?