Ontwikkelaar Returnal waarschuwt voor PS5 auto update

Geplaatst: 5 mei 2021 11:36
Aangepast: 5 mei 2021 11:36

De ontwikkelaar van Returnal waarschuwt dat je de auto update-functionaliteit uit moet zetten. Dit heeft te maken met een patch voor de game die vandaag uitkomt.

Returnal is een PlayStation 5 exclusive die nog geen week geleden is uitgekomen. De game combineert third-person shooter gameplay met survival- en roguelike-elementen. Het draait in deze game dus voornamelijk om de progressie die je gaandeweg maakt. Ontwikkelaar Housemarque waarschuwt er nu echter voor dat je deze progressie toch eens zomaar kan verliezen. Returnal kent namelijk niet de mogelijkheid om tussendoor te stoppen. Heb je dus, om wat voor reden dan ook, een break nodig tijdens het spelen van je game, dan is de enige optie om dit te kunnen doen, je PS5 in de ruststand te zetten. Vandaag wordt er echter een patch voor Returnal uitgebracht. Dit houdt in dat, wanneer je auto update aan hebt staan op je PS5, die patch automatisch gedownload en geïnstalleerd wordt. Wanneer je console dus in de ruststand staat terwijl je middenin een potje Returnal zit, dan wordt je game afgesloten en raak je je progressie kwijt.

Returnal is momenteel te spelen op de PlayStation 5. De nieuwe patch verschijnt vandaag.

Bron: Housemarque
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RETURNAL

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasedatum

30 april 2021

Ontwikkelaar

Housemarque

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord