Overwatch ontmoet superhelden in Marvel Rivals

Geplaatst:

De aanwezigheid van Marvel in het gamelandschap wordt steeds nadrukkelijker gemaakt. Check hier de aankondigingstrailer van Marvel Rivals!

Een kwaadaardig experiment heeft voor de nodige rommel gezorgd in de tijdlijn. Diverse helden en heldinnen worden tegen elkaar opgezet in Marvel Rivals. Deze PvP-shooter heeft flink wat Overwatch-DNA in zich, maar hoopt zich uiteraard te onderscheiden. NetEase is de uitgever - en tevens ontwikkelaar - achter deze titel en heeft veel vertrouwen in de desbetreffende multiplayer-ervaring. De PvP-gevechten bestaan uit twee teams van zes spelers, waarbij vooral de samenwerkingen tussen de personages het verschil moeten gaan maken gedurende het third-person shooter geweld in de diverse Marvel Multiverse-locaties. De line-up is aardig uitgebreid met helden en schurken uit The Avengers, X-Men, Guardians of the Galaxy en meer. Overigens kunnen spelers rekenen op uitbundige post-launch ondersteuning.

Dit is trouwens niet de eerste grote Marvel-game die recentelijk aangekondigd is. Check hier de trailer van Marvel 1943: Rise of Hydra.

Marvel Rivals is in ontwikkeling voor de pc. In april kan men aan de slag met de eerste gesloten alphatest.

Bron: Marvel Entertainment
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel Rivals

Series

-

Uitgever

NetEase Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord