Path of Exile 2 krijgt pas in 2021 een beta

Geplaatst:
Aangepast: 25 juni 2020 14:51

Grinding Gear Games heeft bevestigd dat de beta van de sequel van Path of Exile nog even op zich laat wachten. Wel langer dan even zelfs, want hij wordt pas in 2021 verwacht.

De gamestudio hoopte eigenlijk dat ze de game eind dit jaar zouden kunnen uitbrengen. Maar in februari waarschuwde de co-oprichter van de studio, Chris Wilson, er al voor dat die datum waarschijnlijk niet haalbaar zou zijn in verband met het coronavirus. Mensen in China die meewerkten aan de game werden namelijk geadviseerd om thuis te blijven. En de medewerkers die nog wel op het bedrijf waren, werden op de expansion Delirium gezet, zodat deze niet ook vertraging op zou lopen. De Path of Exile expansion Harvest verscheen op 19 juni en had daarmee maar een korte vertraging. En er staan nog twee expansions gepland voor dit jaar, dus liefhebbers van de game zullen zich in ieder geval niet hoeven te vervelen. De laatste twee expansions komen als het goed is uit in september en december.

De beta van Path of Exile 2 komt pas uit in 2021.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Path of Exile 2

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Grinding Gear Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord