Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

PC-versie van GTA IV bevestigd?

GTA IV is nu al een tijdje uit op de Xbox 360 en PlayStation 3. Er waren in januari al geruchten dat de game waarschijnlijk ook zijn uitstapje naar de pc zou maken. In april kwamen de geruchten weer tevoorschijn. Rockstar gaf nog steeds geen commentaar.

De geruchten blijven doorgaan en nu is er alweer iets meer bekend over de pc-versie van deze game. Een paar mensen hadden namelijk contact gezocht met 2k Games over het geluid van de pc-versie van GTA IV. Dit bleek niet in orde te zijn. Er is natuurlijk nog geen PC versie en de mensen van 2k Games hadden het volgende te zeggen:

"The PC version of GTA IV has not even been announced for release and is still in development so is not about to be released on a website we have no knowledge of. We are unsure when the pc-version of the game will be released as we are only technical support and do not receive information on the matter. I would suggest keeping an eye on www.rockstargames.com for any information."

Heeft 2k Games zichzelf nou verraden? Blijf Gameliner in de gaten houden voor meer informatie hierover.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?