Phasmophobia

  • Ontwikkelaar Kinetic Games
  • Eerste releasedatum 18 september 2020
  • Platformen Pc , VR
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Phasmophobia update met experimentele toevoegingen

Phasmophobia heeft een nieuwe update gekregen, die een aantal 'experimentele' veranderingen aan de game aanbrengt om hem te verbeteren.

Kinetic Games maakte het nieuws onlangs bekend door middel van een tweet die begint met 'Hello again'. Alle veranderingen die je kunt verwachten worden genoemd in de tweet, waaronder een fix die ervoor zorgt dat een geest achter je aan blijft zitten, ook als hij je even niet kan bereiken. Daarnaast is de bug die ervoor zorgde dat geesten je nog steeds kunnen zien als je in een kast verstopt zit verholpen. De 'experimentele' aanpassingen die aan Phasmophobia zijn toegevoegd in deze update zijn nog niet definitief en de ontwikkelaar vraagt spelers hier feedback op te geven. Alle kamers beginnen nu met verschillende temperaturen. Als de elektriciteit uit is, zal de temperatuur in iedere kamer langzaam omlaag gaan tot 5 graden. Maar als de elektriciteit aan is, zal de temperatuur in elke kamer langzaam stijgen. Behalve als er een geest aanwezig is natuurlijk. De rest van de aanpassingen kun je vinden in de tweet hieronder.

De update ging op 16 januari live.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?