Phasmophobia update met experimentele toevoegingen

Geplaatst:
Aangepast: 20 januari 2021 12:14

Phasmophobia heeft een nieuwe update gekregen, die een aantal 'experimentele' veranderingen aan de game aanbrengt om hem te verbeteren.

Kinetic Games maakte het nieuws onlangs bekend door middel van een tweet die begint met 'Hello again'. Alle veranderingen die je kunt verwachten worden genoemd in de tweet, waaronder een fix die ervoor zorgt dat een geest achter je aan blijft zitten, ook als hij je even niet kan bereiken. Daarnaast is de bug die ervoor zorgde dat geesten je nog steeds kunnen zien als je in een kast verstopt zit verholpen. De 'experimentele' aanpassingen die aan Phasmophobia zijn toegevoegd in deze update zijn nog niet definitief en de ontwikkelaar vraagt spelers hier feedback op te geven. Alle kamers beginnen nu met verschillende temperaturen. Als de elektriciteit uit is, zal de temperatuur in iedere kamer langzaam omlaag gaan tot 5 graden. Maar als de elektriciteit aan is, zal de temperatuur in elke kamer langzaam stijgen. Behalve als er een geest aanwezig is natuurlijk. De rest van de aanpassingen kun je vinden in de tweet hieronder.

De update ging op 16 januari live.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Phasmophobia

Series

-

Uitgever

Kinetic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 september 2020

Ontwikkelaar

Kinetic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord