Pokémon Scarlet & Violet krijgen patch om bugs te fixen

Geplaatst:

Pokémon Scarlet en Violet krijgen een patch. Deze patch fixt een aantal bugs waar spelers sinds dag één tegenaan liepen.

De nieuwe generatie Pokémon-games is uit, dus de wereld is weer compleet in de ban van de gekleurde wezentjes. De nieuwe games zijn nu al razend populair. Pokémon Scarlet en Violet zijn al tien miljoen keer over de toonbank gegaan. Fans rennen massaal naar de winkels om de games in huis te halen, ondanks de technische problemen in Pokémon Scarlet en Violet. Zoals in onze Pokémon Violet review beschreven, brengt deze nieuwe generatie Pokémon-games flink wat vernieuwing naar de serie, maar kampen de games ook met problemen, met name op het gebied van performance. Nintendo heeft nu aangekondigd dat er een patch voor Pokémon Scarlet en Violet wordt uitgerold. De patch brengt het eerste seizoen van Ranked Battles naar de game, maar nog iets anders dat veel belangrijker is. In de Patch Notes is namelijk te lezen dat de patch ook een aantal bugs oplost. Zo wordt specifiek een bug benoemd die ervoor zorgde dat de achtergrondmuziek tijdens gevechten met de Elite Four en de Champion niet goed afspeelde. Daarnaast worden er andere bugfixes genoemd, die niet bij naam genoemd worden.

De 1.1.0 patch van Pokémon Scarlet en Violet is vanaf vandaag beschikbaar. Of de game nu bug-vrij is en een betere performance heeft, valt nog te bezien.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord