Pokémon Scarlet

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 18 november 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Pokémon Scarlet & Violet krijgen patch om bugs te fixen

Pokémon Scarlet en Violet krijgen een patch. Deze patch fixt een aantal bugs waar spelers sinds dag één tegenaan liepen.

De nieuwe generatie Pokémon-games is uit, dus de wereld is weer compleet in de ban van de gekleurde wezentjes. De nieuwe games zijn nu al razend populair. Pokémon Scarlet en Violet zijn al tien miljoen keer over de toonbank gegaan. Fans rennen massaal naar de winkels om de games in huis te halen, ondanks de technische problemen in Pokémon Scarlet en Violet. Zoals in onze Pokémon Violet review beschreven, brengt deze nieuwe generatie Pokémon-games flink wat vernieuwing naar de serie, maar kampen de games ook met problemen, met name op het gebied van performance. Nintendo heeft nu aangekondigd dat er een patch voor Pokémon Scarlet en Violet wordt uitgerold. De patch brengt het eerste seizoen van Ranked Battles naar de game, maar nog iets anders dat veel belangrijker is. In de Patch Notes is namelijk te lezen dat de patch ook een aantal bugs oplost. Zo wordt specifiek een bug benoemd die ervoor zorgde dat de achtergrondmuziek tijdens gevechten met de Elite Four en de Champion niet goed afspeelde. Daarnaast worden er andere bugfixes genoemd, die niet bij naam genoemd worden.

De 1.1.0 patch van Pokémon Scarlet en Violet is vanaf vandaag beschikbaar. Of de game nu bug-vrij is en een betere performance heeft, valt nog te bezien.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?