Technische problemen in Pokémon Scarlet en Violet

Geplaatst:
Aangepast: 18 februari 2024 15:13

Pokémon Scarlet en Violet zijn inmiddels gelanceerd en fans zijn in hun feedback niet mals over de technische problemen in de door Gamefreak ontwikkelde game. Op Metacritic krijgt de game een 2,9 als cijfer van fans.

Dergelijke problemen heb ik tijdens het spelen van Pokémon Violet ook ervaren, vooral in dorpen of steden waar veel mensen en Pokémon zijn is de framerate tamelijk inconsistent. Hoe meer er op een scherm gebeurt in de overworld, hoe houteriger de animaties van de Pokémon. Mensen wijzen naar Gamefreak als schuldige, omdat de ontwikkelaar niet in staat wordt geacht om een representatieve game voor de Nintendo Switch uit te brengen. Hierbij dient vermeld te worden dat zij jaarlijks een nieuwe game uitbrengen, waardoor zij relatief minder productietijd hebben om aan dergelijke zaken te kunnen werken. Jammer is in ieder geval te constateren dat qua performance ten opzichte van Pokémon Legends Arceus geen vooruitgang lijkt te zijn geboekt. Gelukkig is er ook positieve feedback. Dit is de eerste volledige open wereld game voor de Pokémon-franchise, dit wordt als een welkome verfrissing gezien. Op basis van officiële recensies krijgt de game een 7,7 als cijfer.

Pokemon Scarlet
Pokémon Scarlet en Violet zijn sinds 18 november uit voor de Nintendo Switch. Wat is jouw indruk van de game tot nu toe? Mocht je meer willen weten over de nieuwste Pokémon games, lees dan hier alles wat je moet weten over Pokémon Scarlet & Violet.

Bron: Metacritic
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord