Ratchet & Clank naar LittleBigPlanet

Er komt weer nieuwe content voor LittleBigPlanet. Sony heeft namelijk verteld dat ze bij Media Molecule bezig zijn met een Ratchet & Clank content voor de game, die hopelijk snel zal verschijnen.

Meer is er echter nog niet bekend over de content, maar volgens Alex Evans van Media Molecule zal deze groter moeten worden dan het Metal Gear Solid pakket. Evans had namelijk het volgende op de Twitterpagina geplaatst:

"Nieuwe LBP levels, met R&C inhoud. Hopelijk kan deze snel uitgebracht worden. Deze zal groot zijn, zelfs groter dan het Metal Gear Solid pakket.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?