Red Steel 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 25 maart 2010
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score

Red Steel 2 gaat gebruik maken van Wii MotionPlus

Ontwikkelaar Ubisoft heeft in een interview gemeld, dat Red Steel 2 gebruik gaat maken van de Wii MotionPlus. Met dit stukje hardware wat je aan de onderkant van de WiiMote bevestigt kunnen nauwkeurigere bewegingen worden gemaakt.

En vooral het origineel Red Steel miste de nauwkeurigheid tijdens de zwaardgevechten. De Wii MotionPlus zal dus deze mindere spelervaring moeten wegnemen en wel aan de hoogst mogelijke kwaliteit moeten voldoen.

Wanneer we Red Steel 2 kunnen verwachten is niet bekend, maar Ubisoft heeft al eerder vermeld er ruim de tijd voor te nemen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?