Rock Band 2

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 20 november 2008
  • Platformen Xbox 360 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Rock Band 2 zeer snel in Europa

Wij Nederlanders en andere Europeanen hebben het vaak moeilijk. Games komen vaak later uit of soms helemaal niet in ons werelddeel. Zo ook bij de eerste Rock Band. Die game is recentelijk bij ons uitgekomen, terwijl de Amerikanen er al een half jaar van zaten te genieten.

Electronic Arts maakte bekend dat de tweede Rock Band (die ook al in Amerika uit is) niet zo lang op zich laat wachten. Volgens hun zal de game tijdens de kerstdagen in de winkels komen te liggen. Houd Gameliner voor meer informatie rond een meer precieze releasedatum.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?