RuneScape krijgt in 2023 de Necromantie-skill

Geplaatst:

In 2020 kwam de Archeologie-skill naar RuneScape. Sindsdien hebben spelers alle tijd gekregen om hun Max en Completionist cape terug te verdienen. In 2023 zijn ze de cape weer kwijt, want Necromancy wordt in 2023 als nieuwe skill toegevoegd.

In de MMORPG RuneScape kunnen spelers alle kanten op, maar het trainen van de achtentwintig skills staat vaak centraal. Hier gaat in ieder geval de meeste uren in zitten. Volgend jaar kunnen spelers aan de slag met de Necromantie-skill. De aankondiging is geen totale verrassing, want er werd de afgelopen jaren al vaker gesproken over het toevoegen van Necromancy. Veel spelers hebben er dan ook op zitten wachten. De aankondiging van de negenentwintigste skill werd gedaan via een trailer. Hierin valt er weinig te zien, waardoor er genoeg vragen zijn. Zoals vaak het geval is, wordt het waarschijnlijk een skill voor members. Sinds Invention hebben spelers ook geen nieuwe Elite Skill meer gekregen. Met Necromancy komt daar misschien verandering in. Je kunt eenvoudig Prayer, Magic en Archeologie met elkaar combineren. Of Jagex dat daadwerkelijk gaat doen is de vraag.

2023 gaat nog veel meer brengen. Er komt een nieuwe verhaallijn in de vorm van meerdere quests naar RuneScape en nieuwe methodes om je personage te trainen.

Necromancy wordt in 2023 toegevoegd aan de lange lijst van skills in RuneScape.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RuneScape

Series

-

Uitgever

Jagex Games Studio

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasedatum

29 maart 2001

Ontwikkelaar

Jagex

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord