RuneScape

  • Ontwikkelaar Jagex
  • Eerste releasedatum 29 maart 2001
  • Platformen Pc , Mobile
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

RuneScape krijgt in 2023 de Necromantie-skill

In 2020 kwam de Archeologie-skill naar RuneScape. Sindsdien hebben spelers alle tijd gekregen om hun Max en Completionist cape terug te verdienen. In 2023 zijn ze de cape weer kwijt, want Necromancy wordt in 2023 als nieuwe skill toegevoegd.

In de MMORPG RuneScape kunnen spelers alle kanten op, maar het trainen van de achtentwintig skills staat vaak centraal. Hier gaat in ieder geval de meeste uren in zitten. Volgend jaar kunnen spelers aan de slag met de Necromantie-skill. De aankondiging is geen totale verrassing, want er werd de afgelopen jaren al vaker gesproken over het toevoegen van Necromancy. Veel spelers hebben er dan ook op zitten wachten. De aankondiging van de negenentwintigste skill werd gedaan via een trailer. Hierin valt er weinig te zien, waardoor er genoeg vragen zijn. Zoals vaak het geval is, wordt het waarschijnlijk een skill voor members. Sinds Invention hebben spelers ook geen nieuwe Elite Skill meer gekregen. Met Necromancy komt daar misschien verandering in. Je kunt eenvoudig Prayer, Magic en Archeologie met elkaar combineren. Of Jagex dat daadwerkelijk gaat doen is de vraag.

2023 gaat nog veel meer brengen. Er komt een nieuwe verhaallijn in de vorm van meerdere quests naar RuneScape en nieuwe methodes om je personage te trainen.

Necromancy wordt in 2023 toegevoegd aan de lange lijst van skills in RuneScape.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?