LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Sackboy speelt voor kerstman

Vanaf vandaag kunnen gamers die LittleBigPlanet in hun bezit hebben alvast in de kerstsfeer komen. Er is namelijk een gratis download beschikbaar op het PlayStation Netwerk, waarmee je een broek en een jas van de Kerstman voor je favoriete 'knuffel' binnen kunt halen.

Volgende week kun je je kostuum compleet maken, door ook nog de baart en de muts van de Kerstman te downloaden. Je hebt echter niet heel lang de tijd, want de download is maar tot 8 januari volgend jaar beschikbaar. Ben je te laat, dan heb je dus helaas pech en zul je het dit jaar zonder de LittleBigPlanet kerst moeten doen.

Naast dit kerstnieuws is het ook bekend geworden dat er volgende week een soundtrack van de game te downloaden is. Het album krijgt als naam "Little Big Music: Musical Oddities From And Inspired By Little Big Planet", en zal te downloaden zijn vanaf onder andere iTunes. Gratis zal het waarschijnlijk niet zijn, maar een prijs is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?