Saints Row krijgt grote herfstupdate

Geplaatst: 11 oktober 2022 22:06
-

Saints Row krijgt een grote herfstupdate. Deze brengt niet alleen nieuwe content naar de game, maar lost ook veel bugs op.

Het is bijna twee maanden geleden dat Saints Row uitkwam. Volgens ontwikkelaar Volition zijn er al meer dan een miljoen spelers die de wereld van Santo Ileso hebben verkend. Om deze spelers tevreden te houden, blijf Volition Saints Row nog geruime tijd ondersteunen. Daarom komt er een grote herfstupdate aan die de game moet verbeteren en uitbreiden. Zo staan er ruim tweehonderd bugfixes gepland die met de herfstupdate geïmplementeerd worden. Daarnaast staan een aantal Quality of Life-updates gepland, zoals het verbeteren van de haptic feedback-functies. Tot slot komt er nieuwe DLC naar de game die cosmetische items bevatten. Deze worden de komende tijd gratis beschikbaar gemaakt.

De grote herfstupdate staat gepland voor eind november.

Bron: Volition
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Saints Row (2022)

Ontwikkelaar:

Volition

Uitgever:

Deep Silver

Release:

23 augustus 2022

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord