Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Saints Row (2022)

  • Ontwikkelaar Volition
  • Eerste releasedatum 23 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Saints Row krijgt grote herfstupdate

Saints Row krijgt een grote herfstupdate. Deze brengt niet alleen nieuwe content naar de game, maar lost ook veel bugs op.

Het is bijna twee maanden geleden dat Saints Row uitkwam. Volgens ontwikkelaar Volition zijn er al meer dan een miljoen spelers die de wereld van Santo Ileso hebben verkend. Om deze spelers tevreden te houden, blijf Volition Saints Row nog geruime tijd ondersteunen. Daarom komt er een grote herfstupdate aan die de game moet verbeteren en uitbreiden. Zo staan er ruim tweehonderd bugfixes gepland die met de herfstupdate geïmplementeerd worden. Daarnaast staan een aantal Quality of Life-updates gepland, zoals het verbeteren van de haptic feedback-functies. Tot slot komt er nieuwe DLC naar de game die cosmetische items bevatten. Deze worden de komende tijd gratis beschikbaar gemaakt.

De grote herfstupdate staat gepland voor eind november.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?