Screenshots: Meer prehistorie in JWE2: Late Cretaceous Pack

Geplaatst:

Er komt een nieuwe uitbreiding naar Jurassic World Evolution 2. Het Late Cretaceous Pack voegt dino's en andere beesten toe die afstammen uit het Laat-Krijt.

We beginnen de lijst met Barbaridactylus. Deze vliegende jager uit Noord-Afrika valt op dankzij de kleurrijke kopkam. Alamosaurus is gigantisch en gepantserd. Deze titaan is één van de grootste dinosaurussen ooit ontdekt. Zelfs de scheenbeen van dit wezen was groter dan een volwassen mens. Australovenator is een snelle carnivoor die leefde in de omgeving van Australië. Dit roofdier was perfect gebouwd om zijn prooi op te jagen. Tot slot hebben we de Styxosaurus. Dit zeedier was ontzettend goed gestroomlijnd en zwom zonder de moeite door de ruige zee van het Krijt.

Bekijk hier de JWE2 Dominion DLC. Benieuwd naar de volledige game? Check hier onze Jurassic World Evolution 2 review.

JWE2 Late Cretaceous Pack 1JWE2 Late Cretaceous Pack 1JWE2 Late Cretaceous Pack 1JWE2 Late Cretaceous Pack 1

Jurassic World Evolution 2: Late Cretaceous Pack is vanaf 15 september beschikbaar. Jurassic World Evolution 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Frontier
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jurassic World Evolution 2

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 november 2021

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord