Sekiro: Shadows Die Twice meer dan 10 miljoen keer verkocht

Geplaatst:

FromSoftware doet met Sekiro: Shadows Die Twice goede zaken. De GOTY-actiegame is meer dan 10 miljoen keer over de toonbanken gevlogen.

Een uitmuntende mijlpaal voor de geliefde gameontwikkelaar en dat delen ze maar al te graag. Via social media wordt er onthuld dat Sekiro: Shadows Die Twice door meer dan tien miljoen spelers aangeschaft is. Fans van de actievolle titel nemen de tijd om hun waardering uit te spreken. FromSoftware kan reken op veel lof voor hun werk. Sekiro: Shadows Die Twice won Game of the Year tijdens The Game Awards in 2019 en het heeft veel gamers kunnen bekoren sindsdien. Wellicht dat de Sekiro Game of the Year Edition geholpen heeft met het binnenhalen van extra sales.

Check hier onze review van Sekiro: Shadows Die Twice. Trek in een iets recenter uitgebrachte soulslike? Check dan hier onze review van Lies of P.

Sekiro: Shadows Die Twice is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: FromSoftware
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sekiro: Shadows Die Twice

Series

-

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

22 maart 2019

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord