LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Servers LittleBigPlanet weer offline

Waar gisteren de servers van LittleBigPlanet nog online werden gezet, zijn ze nu weer offline gehaald. De reden is dat sommige gamers last hebben van problemen met de servers:

"The servers are down while we try to fix the glitching issues some players have experienced. They will be back online as soon as we have fixed the problem. Keep your browsers pointed at this post for updates."

Gelukkig blijkt uit deze reactie dat de servers snel weer online zullen gaan, en dat er alleen een probleempje verholpen hoeft te worden. Wij hebben hier allemaal geen last van, aangezien de game bij ons pas op 3 november uit gaat komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?