Shadow of the Erdtree is de enige Elden Ring DLC

-

Hoe ziet de toekomst eruit van Elden Ring na de komst van de Shadow of the Erdtree DLC? De kans is groot dat Fromsoftware verder gaat met nieuwe projecten.

Deze statement kan gemaakt worden, aangezien de game director van Elden Ring heeft aangegeven dat Shadow of the Erdtree de eerste, maar ook de laatste uitbreiding is voor Elden Ring. Ja, topman Hidetaka Miyazaki gaf in een interview met het Chinese platform Zhihu aan dat de aankomende uitbreiding zo groot is, dat ze zelfs overwogen om het als een soort spin-off uit te brengen. Shadow of the Erdtree kent een releasedatum van 21 juni en komt dus bijna 2,5 jaar later uit dan de basegame. Wanneer de expansie uitgebracht is, gaat Fromsoftware verder met de andere projecten die ze in de pijplijn hebben zitten. Wil dit zeggen dat er geen nieuwe Elden Ring-content in het verschiet zit? Moeilijk te zeggen, maar we hoeven in ieder geval geen DLC's meer te verwachten voor de veelgeprezen RPG.

Elden Ring Shadow of the Erdtree enige DLC

Elden Ring is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Zhihu
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Ontwikkelaar:

FromSoftware

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

25 februari 2022

Gameliner Awards:

Beste game van 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord