Sons of The Forest is al twee miljoen keer verkocht

Geplaatst: 25 februari 2023 13:15

Sons of the Forest is sinds 23 februari beschikbaar als Early Access-titel en is in vierentwintig uur al twee miljoen keer verkocht. Het vrolijke nieuws werd door de ontwikkelaars gedeeld op Twitter.

Sons of the Forest is het vervolg op de populaire survival en horror-game The Forest. Wederom moet je zien te overleven in een bosachtig gebied, waar griezelige gemuteerde kannibalen rondlopen. In de laatste trailer kregen we al een aantal van die monsters uit Sons of The Forest te zien. Daarnaast speelt het overleven door middel van het verzamelen van voedsel in het juiste seizoen een grote rol. In de winter wil je dan ook het liefst je eigen kamp hebben, waar je lekker warm binnen kunt zitten. Door het uitstellen van Sons of the Forest hebben fans lang op de titel moeten wachten. Aan de cijfers te zien, zijn die op de eerste dag van de release direct de game ingedoken. Ze hebben ook een review achtergelaten, want op Steam heeft Sons of the Forest een beoordeling van zeer positief.

Sons of the Forest is beschikbaar voor de pc.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sons of the Forest

Series

-

Uitgever

Endnight Games

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

23 februari 2023

Ontwikkelaar

Endnight Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord