Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Sons of the Forest

  • Ontwikkelaar Endnight Games
  • Eerste releasedatum 23 februari 2023
  • Platformen Pc
  • Genre Indie , Horror , Survival
  • Gameliner score

Trailer: Sons of the Forest trailer laat nieuwe monsters zien

Een nieuwe trailer van Sons of the Forest laat de nieuwe monsters in de sequel zien. Daarnaast kunnen we een eerste blik werpen op co-op base building.

De survival horror game Sons of the Forest gaat vandaag de early-access fase in. Gelukkig hoef je niet in je eentje vast te zitten op een onbewoond eiland, vechtend tegen een kannibalistische stam. Ook als je ervoor kiest om de single player modus van de game te spelen, krijg je namelijk een AI-metgezel, genaamd Kelvin. Hij kan je helpen met de 'simpele' taken om te overleven op het eiland, zoals houthakken, stenen en takken verzamelen en vissen vangen. Je kunt er ook voor kiezen om Sons of the Forest in coöperatieve modus te spelen met maximaal acht spelers. Zelfs dan hoef je Kelvin niet te missen. In de trailer hieronder kun je alvast zien hoe de coöperatieve gameplay eruitziet.

Sons of the Forest gaat vandaag de early-access fase in op Steam.

BRON Endnight Games

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?