Trailer: Sons of the Forest trailer laat nieuwe monsters zien

Geplaatst: 23 februari 2023 10:00
Aangepast: 23 februari 2023 14:35
-

Een nieuwe trailer van Sons of the Forest laat de nieuwe monsters in de sequel zien. Daarnaast kunnen we een eerste blik werpen op co-op base building.

De survival horror game Sons of the Forest gaat vandaag de early-access fase in. Gelukkig hoef je niet in je eentje vast te zitten op een onbewoond eiland, vechtend tegen een kannibalistische stam. Ook als je ervoor kiest om de single player modus van de game te spelen, krijg je namelijk een AI-metgezel, genaamd Kelvin. Hij kan je helpen met de 'simpele' taken om te overleven op het eiland, zoals houthakken, stenen en takken verzamelen en vissen vangen. Je kunt er ook voor kiezen om Sons of the Forest in coöperatieve modus te spelen met maximaal acht spelers. Zelfs dan hoef je Kelvin niet te missen. In de trailer hieronder kun je alvast zien hoe de coöperatieve gameplay eruitziet.

Sons of the Forest gaat vandaag de early-access fase in op Steam.

Bron: Endnight Games

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sons of the Forest

Ontwikkelaar:

Endnight Games

Uitgever:

Endnight Games

Release:

23 februari 2023

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord