Sony's Concord krijgt geen Battle Pass

-

Concord, de nieuwe live service game van Sony, krijgt geen battle pass. De 5v5 shooter wordt ontwikkeld door Firewalk Studios.

De ontwikkelaar van Concord kiest ervoor om de battle pass-trend te ontwijken. “Jij bezit Concord, Concord bezit jou niet", is wat Firewalk Studios zegt over dit onderwerp. De studio bracht dit nieuws naar buiten door middel van een reeks posts op social media, met een uitleg voor de keuze die ze gemaakt hebben. Ze lieten hierin weten dat ze “de aandacht wilden richten op het maken van Concord een lonende en robuuste ervaring op dag één, waar gewoon het spelen van het spel, het levelen van je accounts en personages, en het voltooien van jobs zinvolle beloningen oplevert.” Dit is een boodschap die zeker welkom is in de gamewereld, aangezien een battle pass voortaan wel een vast onderdeel van nieuwe games lijkt te zijn. Een ontwikkeling die niet altijd even goed valt binnen de gaming community. Hopelijk gaan meer ontwikkelaar het voorbeeld van Firewalk Studios volgen. Eerder deze maand vond er een open bèta plaats voor Concord.

Concord staat op de planning voor een release op 23 augustus en komt dan uit voor de PlayStation 5 en pc via Steam en de Epic Games Store.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Concord

Ontwikkelaar:

Firewalk

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

23 augustus 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord