Space Marine 2 ontvangt in oktober nieuwe Operation

-

Wacht je vol smart op nieuwe content voor Warhammer 40,000: Space Marine 2? Goed nieuws: de nieuwe PvE Operation is onderweg en arriveert deze maand nog!

Na de geweldige lancering van Warhammer 40,000: Space Marine 2 weten Focus Entertainment en Saber Interactive dat ze moeten doorpakken. In de community-update van september worden de spelers bedankt voor hun loyaliteit naar Ultramar. Daarna wordt aangegeven dat er nieuwe content in het verschiet zit. In de spotlight staat de aankomende Operation, waarbij spelers wederom terugkeren naar de planeet Kadaku om de confrontatie aan te gaan met de Tyranids. De alien-factie probeert alle biomassa op te slurpen naar de Hive Ship middels Tyranid Capillary Towers. Het doel is simpel: vernietig deze torens en zorg ervoor dat je zo veel mogelijk schade aanricht. Naast de nieuwe Operation kunnen spelers aan de haal met additionele customization-features en Quality of Life-verbeteringen. Een datum voor de content is vooralsnog niet bekend, maar er wordt beloofd dat we in oktober de content-drop kunnen verwachten.

Check hier onze Warhammer 40,000: Space Marine 2 review. Wil je meer leren, zodat je de Emperor beter van dienst kan zijn? Lees dan hier alles wat je moet weten over Warhammer 40,000: Space Marine 2.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Space Marine 2

Ontwikkelaar:

Saber Interactive

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

9 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord