Burnout Paradise

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Special Edition van Burnout Paradise komt eraan

Criterion, de ontwikkelaar van het succesvolle Burnout Paradise heeft aangekondigd dat er een speciale editie van hun spel uit gaat komen, onder de naam Burnout Paradise: The Ultimate Box.

In deze editie van de game zit uiteraard de game zelf, met daarnaast alle updates die er tot nu toe uit zijn gebracht (zoals motoren die in de game zijn gestopt). Daarnaast is er nog een offline multiplayer mode toegevoegd, de Burnout Paradise Party. Hier kun je met maximaal acht personen losgaan in allerlei Burnout events die te maken hebben met snelheid, stunts en vaardigheid.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?