LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Speel alvast met LittleBigPlanet

Voordat de game LittleBigPlanet uitkomt, zal er eerst nog een bèta verschijnen. Binnenkort wordt nog bekendgemaakt wanneer je je kunt inschrijven, en hoe dit allemaal in zijn werk zal gaan.

Daarnaast wordt al gefluisterd dat de game eigenlijk al helemaal af is, maar dat alleen de online-mogelijkheden nog goed getest moeten worden. Hou in ieder geval Gameliner in de gaten om op de hoogte te blijven over de bèta.

Sony Computer Entertainment en ontwikkelaar Media Molecule presenteren een geheel nieuwe manier om je creatieve talent te tonen, met hulp van de kracht van PlayStation 3. Welkom op LittleBigPlanet, vanaf 31 oktober 2008!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?