Spelers vragen massaal geld terug voor Battlefield 2042

Geplaatst:

Spelers die Battlefield 2042 hebben aangeschaft, vragen massaal hun geld terug. Er is een petitie gestart die nu al meer dan honderdduizend handtekeningen heeft gekregen.

Battlefield-fans zijn niet blij met Battlefield 2042 en dat laten ze weten ook. De lancering van Battlefield 2042 verliep niet van een leien dakje. Battlefield 2042 staat in de top 15 slechtst beoordeelde Steam-games. Dit vanwege de vele bugs die de game op release had. Doordat ontwikkelaar DICE zo hard aan het werk is deze bugs op te lossen, is Battlefield 2042 Season One uitgesteld en moeten fans dus langer wachten op nieuwe content. Ook was daar een paar weken geleden het gerucht dat Battlefield 2042 free-to-play wordt. Dat helpt de zaak natuurlijk ook niet veel verder. Omdat fans zo teleurgesteld zijn, is er via change.org een petitie gestart om fans een terugbetaling te geven van het aankoopbedrag van de game. Satoshi Nakamoto, de oprichter van de petitie, geeft aan dat als veel fans de petitie ondertekenen, een van de beste advocaten van het land een rechtszaak gaat starten tegen EA. Inmiddels heeft de petitie al meer dan honderdduizend handtekeningen vergaard.

Battlefield 2042 is nu te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. Of de petitie wat gaat uithalen, is momenteel nog niet bekend.

Bron: change.org
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord