Battlefield 2042 Season One uitgesteld

Geplaatst:

Voor degene die graag nieuwe content wilde zien in Battlefield 2042, heb ik slecht nieuws. Het eerste seizoen voor de multiplayer-game is uitgesteld.

Dit laat DICE weten via Twitter. Ze geven aan dat ze hard aan het werk zijn om de game te verbeteren. Battlefield 2042 heeft flink wat kritiek moeten verduren van de fans. DICE gaat aan de slag met de volgende punten. Communicatie in-game wordt op de schop gegooid, het squad-systeem wordt verbeterd, gunplay wordt aangepast, de rewards worden verbeterd en tot slot gaan ze aan de slag met de spelerservaring in Battlefield 2042's Portal Mode. De updates en fixes voor Battlefield 2042 gaan ten koste van Season One, die wordt uitgesteld naar het begin van aankomende zomer. Als goedmakertje krijgt iedereen die de Year 1 Pass gekocht heeft (die inbegrepen zat bij de Gold en Ultimate Edition) de Steadfast Exclusive Legendary Bundle. Of dit genoeg is, valt nog te bezien. Twitter is zoals gebruikelijk een flink slagveld. Bekijk hier onze review van Battlefield 2042. Battlefield 2042 wordt wellicht free-to-play.

Battlefield 2042 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord