Battlefield 2042 krijgt meerdere updates met fixes

Geplaatst:

EA heeft informatie over de komende updates van Battlefield 2042 uit de doeken gedaan. De updates voegen geen nieuwe content toe, maar gaan een hoop problemen oplossen.

Battlefield 2042 verscheen vorige week op de pc en de krachtige last- en current-gen consoles. De game werd echter niet op een rode loper onthaald - integendeel, zelfs. Battlefield 2042 werd enorm slecht beoordeeld op Steam. Daardoor behaalde de game een negende plek op de ranglijst van slechtst beoordeelde Steam-games ooit. De slechte beoordelingen hadden onder andere te maken met het feit dat de game flink wat technische mankementen kent. Vandaag heeft EA gereageerd op de feedback van spelers. Het bedrijf geeft aan actief naar de feedback te luisteren. De opmerkingen van de spelers gaan de basis vormen voor de komende updates. De eerste twee updates staan volledig in het teken van het oplossen van problemen. De eerstvolgende update verschijnt op 25 november. Deze gaat zich focussen op oplossingen voor performance- en serverproblemen. Vroeg in december verschijnt nog een flinke update. Je kunt dan een hoop fixes, veranderingen en Quality of Life-verbeteringen verwachten. Ook net voor de feestdagen heeft EA een pakketje met updategegevens voor je klaarliggen. Dat zijn dus drie updates in ongeveer een maand tijd. Het lijkt er op dat het bedrijf actief de problemen met de game gaat aanpakken.

Wat denk jij? Is Battlefield 2042 op technisch gebied nog te redden, of gaan deze updates niet veel uithalen? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: EA
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord