Battlefield 2042

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Battlefield 2042 wordt slecht beoordeeld op Steam

Het lijkt erop dat Battlefield 2042 niet bepaald in de smaak is gevallen bij Steam-spelers. De game maakt nu al deel uit van de top tien slechtst beoordeelde games ooit op Steam.

De aankondiging van Battlefield 2042 maakte een hoop enthousiasme in mensen los. Het leek erop dat het nieuwste deel in de Battlefield-franchise weer een zeer vermakelijke game ging worden. Maar toen de open bèta van Battlefield 2042 om de hoek kwam kijken, zagen spelers dat de game niet zo perfect was als hij eerst leek. Ook nu wordt Battlefield 2042 nog steeds geteisterd door enkele technische mankementen en problemen met de servers. Tevens ontbreken er een hoop elementen in de game die wel in de vorige delen zaten. Om hun ontevredenheid met de game te delen, hebben Battlefield 2042-spelers de handen ineengeslagen. De game wordt massaal slecht beoordeeld op Steam. Daardoor heeft de game nu een 'nette' negende plek ontvangen op de ranglijst van de slechtst beoordeelde Steam-games ooit. Het kan echter altijd nog slechter. eFootball 2022 waakt nog steeds over de eerste plaats.

onbekend

Battlefield 2042 is nu beschikbaar op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Mocht je een iets uitgebreidere uitleg over de positieve en negatieve punten van de game willen lezen, bekijk dan zeker onze review van Battlefield 2042.

Over auteur NilsHoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?