The Spyro Reignited Trilogy

  • Ontwikkelaar Toys for Bob
  • Eerste releasedatum 13 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Spyro Reignited Trilogy beschikbaar voor Switch en pc

Spyro Reignited Trilogy is wereldwijd uitgekomen voor de Nintendo Switch en pc. Ontwikkelaar Toys for Bob is klaar om dit te vieren met een speciaal evenement in samenwerking met Games Done Quick.

Spyro Reignited Trilogy kwam eerder al uit voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Echter is de paarse nineties draak nu ook te spelen op de Nintendo Switch en pc. Ter ere van deze release organiseren Toys for Bob en Games Done Quick een speedrun challenge. Games Done Quick is een liefdadigheidsevenement waarbij verschillende (competitieve) speedruns worden gestreamed. Met deze speciale speedrun challenge willen de ontwikkelaar en Games Done Quick je uitdagen jouw snelste sunny flight-tijd te delen. Het klassement is te volgen via Twitter, Facebook en Instagram.

Spyro Reignited Trilogy is uitgekomen op 3 september 2019 voor de Nintendo Switch en pc via Steam . Eerder verscheen de game al voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?