Spyro Reignited Trilogy beschikbaar voor Switch en pc

Geplaatst: 4 september 2019 21:00
Aangepast: 4 september 2019 21:02
-

Spyro Reignited Trilogy is wereldwijd uitgekomen voor de Nintendo Switch en pc. Ontwikkelaar Toys for Bob is klaar om dit te vieren met een speciaal evenement in samenwerking met Games Done Quick.

Spyro Reignited Trilogy kwam eerder al uit voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Echter is de paarse nineties draak nu ook te spelen op de Nintendo Switch en pc. Ter ere van deze release organiseren Toys for Bob en Games Done Quick een speedrun challenge. Games Done Quick is een liefdadigheidsevenement waarbij verschillende (competitieve) speedruns worden gestreamed. Met deze speciale speedrun challenge willen de ontwikkelaar en Games Done Quick je uitdagen jouw snelste sunny flight-tijd te delen. Het klassement is te volgen via Twitter, Facebook en Instagram.

Spyro Reignited Trilogy is uitgekomen op 3 september 2019 voor de Nintendo Switch en pc via Steam . Eerder verscheen de game al voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Activision
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Spyro Reignited Trilogy

Ontwikkelaar:

Toys for Bob

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

13 november 2018

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord