Star Wars: Outlaws is goud gegaan

Geplaatst: 4 juli 2024 13:16
-

Star Wars: Outlaws is goud gegaan. De game staat op de planning voor een release op 30 augustus, maar ontwikkelaar Massive Games liet onlangs weten dat de ontwikkeling al afgerond is.

De ontwikkelaar bracht het nieuws naar buiten via Twitter. Het is dus in ieder geval duidelijk dat de releasedatum blijft staan en dat de game niet uitgesteld zal worden. De ontwikkelaar heeft nu nog meer dan een maand tot de release om te werken aan de eerste updates, dus dat is veelbelovend. Tijdens de Ubisoft Forward showcase kregen we vorige maand al ruim tien minuten aan gameplay te zien van Star Wars: Outlaws.

Star Wars: Outlaws is onlangs goud gegaan, liet ontwikkelaar Massive Games weten. De game komt op 30 augustus naar de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Bron: Twitter Star Wars: Outlaws

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Outlaws

Ontwikkelaar:

Massive Entertainment

Uitgever:

Ubisoft

Release:

30 augustus 2024

-

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord