Suicide Squad: Kill The Justice League - Geen reviewcodes?

Geplaatst:
Aangepast: 29 januari 2024 00:14

Suicide Squad: Kill The Justice League maakt vanaf dinsdag 19:00 uur Nederlandse tijd zijn debuut in de early access-fase op Steam! Consolegamers kunnen zelfs al eerder, in de nacht ervoor, aan de slag. Maar er is een kink in de kabel: de snelle reviews die we gewend zijn, laten op zich wachten. Warner Bros. Games heeft ervoor gekozen geen recensiecodes vooraf te versturen, wat gamewebsite IGN al bevestigde in een recent nieuwsbericht.

De anticipatie voor 'Suicide Squad' is groot, maar geduld is een schone zaak voor wie meteen na de release uitkijkt naar diepgaande reviews. Warner Bros. Games wijkt af van de norm door geen recensie-exemplaren vooraf uit te sturen. Naast IGN, melden ook andere gamewebsites zoals We Got This Covered dat ze geen codes hebben ontvangen. Deze ontwikkeling wekt zorgen in de game-industrie.

Het is een terugkerend fenomeen dat game-uitgevers pas bij lancering recensiecodes vrijgeven. Vaak is dit een strategie van ontwikkelaars om eventuele tekortkomingen of problemen in een game te verbergen tot na de release. Zo'n tactiek, bedoeld om de eerste indrukken van een game te beïnvloeden, kan leiden tot teleurstelling en frustratie bij de spelers.

Suicide Squad Kill the Justice League1

Natuurlijk blijven we deze situatie op de voet volgen. We zijn benieuwd hoe de game het gaat doen na de release houden de ontwikkelingen nauwlettend voor je in de gaten. Suicide Squad: Kill The Justice League is dinsdag vanaf 19:00 speelbaar op Steam en morgen al op verschillende consoles, waaronder PlayStation 5, Xbox Series S|X. Houd onze kanalen in de gaten voor het laatste nieuws en onze uiteindelijke beoordeling van de game zodra we ermee aan de slag kunnen!

Bron: IGN

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Suicide Squad: Kill The Justice League

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 februari 2024

Ontwikkelaar

Rocksteady Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord