Super Smash Bros. Brawl

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Super Smash Brothers Brawl uitgesteld

Geen goed nieuws voor de Amerikanen en waarschijnlijk ook niet voor ons. Nintendo Amerika heeft laten weten in een persbericht dat de releasedatum van SSBB twee weken is verschoven, naar 9 maart.

Redenen voor de verschuiving is een groot aantal nieuwe characters, 12 van de nu 24 in totaal, 22 stages en een leuke verzameling game modi.

Wanneer het spel uitkomt in Europa is nog niet bekend, maar blijf de site checken voor het laatste nieuws!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?