Check hier alle The Game Awards 2023 content

Mirror's Edge

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Systeemeisen Mirror's Edge

Als je een PlayStation 3 of een Xbox 360 hebt, hoef je je niet druk te maken om de systeemeisen van een game, tenzij je te weinig schijfruimte hebt. Bij pc-gamers is dit een ander verhaal. Hun computer moet de nieuwste games wel aankunnen.

Vandaag zijn de voorlopige systeemeisen voor de springgame Mirror's Edge bekendgemaakt. Kan jij hem draaien, of heb je een console?

Voorlopige systeemeisen
* Windows XP of Vista
* CPU: Pentium 4 2.4 GHz of Athlon 64 2800+
* RAM: 1GB
* Videokaart: GeForce 6 Serie met 256MB VRAM / ATI X1650 (of HD 2400)

Mirror's Edge komt ergens in 2008 uit voor de pc, Xbox 360 en PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?