Team Ninja wil na Nioh PS5 games maken

Geplaatst: 7 februari 2020 15:20
Aangepast: 7 februari 2020 15:20

Team Ninja lijkt na Nioh 2 klaar te zijn voor nieuwe uitdagingen. In een gesprek met Eurogamer Portugal hadden ze wat interessante statements.

In het interview maakte Team Ninja duidelijk dat ze veel zin hebben in de volgende generatie consoles. Een nieuwe console brengt nieuwe mogelijkheden mee, vertelt Team Ninja topman Yosuke Hayashi. Hij claimt dat ze graag aan de slag willen met een nieuwe game en een nieuwe IP voor PlayStation. In een eerder gesprek met Gamesradar benoemen ze de kracht van de PlayStation 5. Ze vinden de PS5 heel wat krachtiger dan de PlayStation 4 en de studio gaat hun best doen om goed gebruik te maken van die nieuwe power.

Nioh 2 is beschikbaar vanaf 13 maart exclusief voor de PlayStation 4.

Bron: Gamesradar
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nioh 2

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO Europe

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasewindow

13 maart 2020

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord