Telltale Games haalt 8 miljoen dollar op voor eerste titels

Geplaatst:
Aangepast: 20 februari 2023 12:01

Telltale Games haalde onlangs 8 miljoen dollar op voor hun nieuwe titels. Dit geld gaat de studio helpen met het uitgeven van The Expanse: A Telltale Series en het ontwikkelen van The Wolf Among Us 2.

Naast deze twee bekende titels laat de studio ook weten dat ze een deel van het geld gaan gebruiken voor een nog niet aangekondigde titel. De financieringsronde werd mede opgezet en geleid door Hiro Capital en Skybound Entertainment speelde ook een grote rol. Het geld dat ze hebben opgehaald gaat Telltale Games helpen hun eerste games op de markt te brengen. Telltale is in 2019 hervormd nadat LGC Entertainment de belangrijkste activa, handelsmerken, technologie en IP-rechten van de oorspronkelijke studio had gekocht. De ontwikkelaar stond bekend om het werken aan episodische titels zoals The Walking Dead, Tales from the Borderlands en The Wolf Among Us. Die laatste titel krijgt nu een vervolg.

Telltale Games haalde in een recente financieringsronde zo'n 8 miljoen dollar op voor hun eerste titels.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Wolf Among Us 2

Series

-

Uitgever

Telltale Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Telltale Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord