The Crew Motorfest brengt het feestje naar Maui

Geplaatst: 10 juni 2024 21:55
-

Ubisoft heet altijd reden voor een feestje en nee, het is dit keer niet Just Dance die dat feestje geeft, The Crew Motorfest is toe aan diens tweede jaar en dat wordt gevierd. The Crew Motorfest brengt namelijk het feestje naar Maui.

Het is alweer even geleden dat The Crew Motorfest kwam te verschijnen. Wij vinden dat de game geen baanbrekende dingen doet, maar wel dat het reden genoeg is voor een feestje in onze The Crew Motorfest review. Binnenkort is de game toe aan zijn year 2 content en het team achter de game viert dat groots. Er gaat namelijk een tweede Motorfest plaatsvinden op het eiland; Maui. Dat betekent racen in een tropische omgeving met gloednieuwe wagens. Year 2 is onderverdeeld in meerdere seizoenen die ieder weer een andere focus hebben.

The Crew Motorfest Year 2 start vanaf november 2024. Ben jij Ubisoft Forward 2024 nog aan het kijken, of lees je liever al het nieuws? Laten we je alvast in de goede richting duwen. Check hier tien minuten aan Star Wars Outlaws gameplay of zie hier een korte Prince of Persia: Sand of Time Remake update!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Crew Motorfest

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

14 september 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord