Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

The Incredibles naar LittleBigPlanet

De karakters uit de film The Incredibles komen naar LittleBigPlanet. Media Molecule maakte namelijk bekend dat de game op 8 april wordt uitgebreid met negen outfits uit deze film.

Zo zal je jouw Sackboy kunnen verkleden als Edna Mode, Frozone, Syndrome, Mr. Incredible in retro-outfit of als één van de karakters uit de familie Incredibles. Het is echter nog onbekend hoeveel deze outfits moeten gaan kosten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?