The Last of Us Part 2 multiplayer gaat niet komen

Geplaatst:

Naughty Dog gaf onlangs via hun blog na een lange stilte een update over The Last of Us Online. De ontwikkelaar heeft besloten te stoppen met dit project.

Het is voor veel fans geen grote verrassing, aangezien er al een hele tijd radiostilte was rondom The Last of Us Online. Het project voor de The Last of Us multiplayer werd in juni 2022 al bekendgemaakt door Naughty Dog. Het enige wat we toentertijd wisten was dat het een losse game zou worden met nieuwe personages en een nieuw verhaal. In mei liet de ontwikkelaar al weten dat de multiplayer versie van The Last of Us voorlopig nog niet zou komen. Naughty Dog gaf ook aan dat ze niet verwachtten al snel iets te kunnen laten zien van de game. Een duidelijke reden gaven ze hier niet voor. Daarnaast ontsloeg Naughty Dog in oktober personeel van diverse afdelingen. De studio geeft aan dat ze een keuze moesten maken tussen 'een studio worden die alleen live games maakt of zich blijven richten op verhalende games voor één speler, die het erfgoed van Naughty Dog hebben bepaald'.

Die keuze hebben ze dus gemaakt, vandaar dat het The Last of Us Online project helaas wordt afgekapt.

Naughty Dog deelde dit nieuws op 14 december via hun blog en Twitter-kanaal. De ontwikkelaar gaf wel nog aan dat ze momenteel aan meer dan één 'ambitieuze single player' game werken.

Bron: Naughty Dog Blog

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 2

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 juni 2020

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

Beste game van 2020

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord