The Settlers is weer uitgesteld

Geplaatst:

The Settlers fans moeten toch nog even geduld hebben. Blue Byte en Ubisoft hebben besloten om de game vlak voor de releasedatum toch weer uit te stellen.

The Settlers werd al eerder uitgesteld met de reden dat de game nog niet voldeed aan de visie van de ontwikkelaars. Het begint er dan ook op te lijken dat Blue Byte nog zoekende is naar de identiteit van The Settlers. De feedback en kritiek die ze ontvingen na de gesloten bèta heeft ervoor gezorgd dat ze de game weer gaan uitstellen. Wederom heeft dit te maken met het feit dat de kwaliteit van de game niet overeenkomt met de visie van de ontwikkelaars. In onze preview van The Settlers kun je lezen wat er allemaal veranderd is en waarom dit bij de oude spelers niet in de smaak valt. Veel fans reageren dan ook positief op het nieuws.

The Settlers zou eerst uitkomen op 17 maart, maar die datum is nu door gestreept. De nieuwe releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Settlers: New Allies

Series

The Settlers

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 februari 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord