The Settlers: New Allies

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 17 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

The Settlers is weer uitgesteld

The Settlers fans moeten toch nog even geduld hebben. Blue Byte en Ubisoft hebben besloten om de game vlak voor de releasedatum toch weer uit te stellen.

The Settlers werd al eerder uitgesteld met de reden dat de game nog niet voldeed aan de visie van de ontwikkelaars. Het begint er dan ook op te lijken dat Blue Byte nog zoekende is naar de identiteit van The Settlers. De feedback en kritiek die ze ontvingen na de gesloten bèta heeft ervoor gezorgd dat ze de game weer gaan uitstellen. Wederom heeft dit te maken met het feit dat de kwaliteit van de game niet overeenkomt met de visie van de ontwikkelaars. In onze preview van The Settlers kun je lezen wat er allemaal veranderd is en waarom dit bij de oude spelers niet in de smaak valt. Veel fans reageren dan ook positief op het nieuws.

The Settlers zou eerst uitkomen op 17 maart, maar die datum is nu door gestreept. De nieuwe releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?