Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Tiener speelt GTA na

Een 18-jarige Thaise jongeman was gefrustreerd door het feit dat hij geen geld had om de game Grand Theft Auto 4 te kopen en besloot een taxichauffeur te beroven waarna hij hem doodstak in zijn taxi.

De tiener werd zondag gearresteerd nadat de Thaise politie het lijk van de 50-jarige taxichauffeur in de taxi vond. Volgens de politie van Bangkok heeft de jongen toegegeven dat hij het spel nadeed. Voor de moord op de taxichauffeur kan de 18-jarige maniak de doodstraf krijgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?