Trailer: Aanschouw de nieuwe RoboCop: Rogue City beelden

Geplaatst:
Aangepast: 29 augustus 2023 15:25

Nacon heeft tijdens gamescom een aantal trailers getoond van hun aankomende games. RoboCop: Rogue City kan niet ontbreken en daardoor krijgen we een korte trailer te zien.

In 2021 werden we weggeblazen door de aankondiging van RoboCop: Rogue City. In de tussentijd is de releasedatum verschoven en staat de game nu gepland voor november dit jaar. Wat laat de trailer ditmaal zien? Eigenlijk verrassend weinig. We zien een altijd nieuwszenders praten over verschillende gebeurtenissen in Detroit. Om vervolgens over te schakelen naar de psycholoog Dr. Olivia Blanche. Zij begeleidt politieagenten die een trauma hebben opgelopen. Ze krijgt echter een speciale patiënt, want RoboCop verschijnt opeens in beeld. Het is op dat moment dat er wat gameplay wordt getoond en worden er schoten gelost. Ook leuk om te weten is dat Peter Weller terugkeert in RoboCop: Rogue City.

RoboCop: Rogue City verschijnt op 2 november voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: gamescom

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RoboCop: Rogue City

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 november 2023

Ontwikkelaar

Teyon

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord