Wo Long: Fallen Dynasty

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 3 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Actie en draken in nieuwe Wo Long: Fallen Dynasty trailer

Koei Tecmo en Team Ninja Studios hebben vandaag een nieuwe trailer naar buiten gebracht van Wo Long: Fall Dynasty. De trailer geeft ons een inkijkje in het verhaal, waarbij actie, chaos en draken een rol spelen.

Na de recente gameplaybeelden van Wo Long: Fallen Dynasty is er vandaag weer een trailer uitgebracht. Wo Long: Fallen Dynasty tikt alle vakjes aan als het gaat om een game die gebaseerd is op het Japan uit de middeleeuwen. In de nieuwe trailer waarin het verhaal van Wo Long: Fallen Dynasty belicht wordt, is dat goed terug te zien. Zo zien we veldslagen, drama, chaos en actie, maar natuurlijk ook draken. Want die kunnen natuurlijk niet ontbreken in een dergelijke game. Het verhaal van Wo Long: Fallen Order draait om een elixer die ervoor zorgt dat je onsterfelijk wordt. Zoals je mag verwachten zijn er best wat gegadigden die zo'n drankje in handen willen krijgen en je wil natuurlijk niet dat het in de verkeerde handen valt.

Wo Long: Fallen Dynasty staat gepland voor een release op 3 maart 2023 voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Team Ninja Studios

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?