Trailer: Actie en draken in nieuwe Wo Long: Fallen Dynasty trailer

Geplaatst:
Aangepast: 17 januari 2023 20:20

Koei Tecmo en Team Ninja Studios hebben vandaag een nieuwe trailer naar buiten gebracht van Wo Long: Fall Dynasty. De trailer geeft ons een inkijkje in het verhaal, waarbij actie, chaos en draken een rol spelen.

Na de recente gameplaybeelden van Wo Long: Fallen Dynasty is er vandaag weer een trailer uitgebracht. Wo Long: Fallen Dynasty tikt alle vakjes aan als het gaat om een game die gebaseerd is op het Japan uit de middeleeuwen. In de nieuwe trailer waarin het verhaal van Wo Long: Fallen Dynasty belicht wordt, is dat goed terug te zien. Zo zien we veldslagen, drama, chaos en actie, maar natuurlijk ook draken. Want die kunnen natuurlijk niet ontbreken in een dergelijke game. Het verhaal van Wo Long: Fallen Order draait om een elixer die ervoor zorgt dat je onsterfelijk wordt. Zoals je mag verwachten zijn er best wat gegadigden die zo'n drankje in handen willen krijgen en je wil natuurlijk niet dat het in de verkeerde handen valt.

Wo Long: Fallen Dynasty staat gepland voor een release op 3 maart 2023 voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Team Ninja Studios
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wo Long: Fallen Dynasty

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO GAMES

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 maart 2023

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord