Trailer: Ada Wong schittert in Resident Evil 4 Seperate Ways DLC

Geplaatst:

Voor de creepers die geen genoeg kunnen krijgen van Resident Evil 4 Remake is er goed nieuws! Ada Wong schittert namelijk in Resident Evil 4 Seperate Ways, een gloednieuwe DLC.

De score in de Resident Evil 4 Remake review zegt genoeg, de game is een absolute must-have. Des te fijner is het dat Capcom hard werkt aan een gloednieuw avontuur in het grimmige wereldje van de Los Illuminados. In de Resident Evil 4 Seperate Ways-DLC beleeft Ada simultaan aan Leon Kennedy een eigen avontuur. De handlanger/ tegenstander van Leon heeft haar pijlen gericht op de Amber. Dit doet ze voor een illustere man die enkel te horen is over de radio. Waarom Ada de Amber zoekt, is vooralsnog een mysterie.

Er is echter meer goed nieuws. De Mercenaries-modus krijg namelijk extra content dankzij de Seperate Ways-uitbreiding. Als klapper op de vuurpijl krijgen we ook nog even wat beelden van de aankomende Resident Evil 4 Remake VR-modus. Wil je alles op je gemakje bekijken? Check dan als de wiedeweerga bovenstaande trailer!

Resident Evil 4 Seperate Ways is vanaf 21 september 2023 te downloaden voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series en pc. De Resident Evil 4 Remake VR-modus laat nog even op zich wachten. Deze verschijnt namelijk ergens gedurende de winter van 2023.

Bron: State of Play
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 4 Remake

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

24 maart 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord