Trailer: Akuma breekt Street Fighter 6 binnen

Geplaatst:

Street Fighter-fans kunnen aankomende lente aan de slag met een iconische vechtersbaas. Ik heb het dan natuurlijk over de ruige Akuma.

In Super Street Fighter II Turbo verscheen Akuma voor het eerst als een geheim personage en verborgen eindbaas. De wilde strijder staat op het punt terug te keren in de meest recente uitgave van de Street Fighter-franchise. Hij heeft maar één doel in het leven: de sterkste opponenten verwoesten en zijn eigen vaardigheden naar een hoger niveau tillen. De teaser trailer toont al enkele voorbeelden van zijn kracht – dit is geen pushover! Spelers mogen hem benaderen in een nieuwe World Tour-arena, mits je dat aandurft. Akuma verschijnt ergens in de lente en is inbegrepen in de Year 1 Character Pass en Ultimate Pass.

Check hier onze review van Street Fighter 6. Recentelijk is Ed uitgebracht voor Street Fighter 6.

Street Fighter 6 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Street Fighter 6

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 juni 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord