Trailer: Alone in the Dark keert terug als remake

Geplaatst:

Het was één van de grondleggers van het horrorgenre in gameland. Alone in the Dark keert triomfantelijk terug als een remake!

De remake van Alone in the Dark wordt gezien als een liefdesbrief aan horrorgames in de jaren '90. Het is vergelijkbaar met de Resident Evil remakes. De tanky controls en achterblijvende camera keren terug. Reis af naar Derceto Manor en ga aan de slag met een nieuw mysterie. Detective Edward Carnby en Emily Hartwood gaan op zoek naar haar vermiste oom. Al snel is het duidelijk dat er veel ergere dingen op hen te wachten staan. Dit wordt geen simpele zaak. Het plot van de horrorgame wordt geschreven door Mikael Hedberg. Je kent hem misschien van zijn werk - SOMA en Amnesia behoren tot zijn portfolio.

Alone in the Dark verschijnt voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5. Wanneer deze horrorgame precies beschikbaar is, dat is voor nu nog een raadsel.

Bron: THQ Nordic Showcase
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alone in the Dark

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2024

Ontwikkelaar

Pieces Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord