Trailer: Apex Legends gaat anime met het Gaiden Event

Geplaatst:
Aangepast: 20 juli 2022 10:40

Het nieuwe Apex Legends-evenement genaamd Gaiden Event is hier! Dit in-game evenement werd ingeluid met een anime trailer.

We zitten inmiddels dik in Apex Legends' dertiende seizoen Saviors. Daar horen natuurlijk ook verschillende in-game evenementen bij waarbij je toffe beloningen kunt verdienen. Het nieuwste evenement in Apex Legends is het Gaiden Event, dat gebaseerd is op bekende anime. In dit evenement keert de tijdelijke speelmodus Armed and Dangerous terug. In deze modus kun je alleen shotguns en snipers gebruiken. Deze modus is speelbaar op de maps World's Edge, Olympus en Storm Point. Daarnaast zien we in de trailer ook dat de Legends Revenant, Mirage, Octane en Wattson nieuwe Legendary skins krijgen die je kunt verdienen met het evenement. Deze zijn allemaal gebaseerd op bekende animepersonages. Zo heeft Revenant een skin die gebaseerd is op een mech uit Neon Genesis Evangelion, Mirage's skin lijkt op Deku van My Hero Academia, Octane een skin krijgt die lijkt op Monkey D. Luffy uit One Piece en Wattson's skin een referentie is naar Naruto Uzumaki uit de Naruto anime. Daarnaast krijgen ook de Flatline, Wingman, EVA-8 en Charge Rifle speciale skins en krijgt Bangalore een nieuwe Prestige skin genaamd Apex Commander, die verschillende variaties kent.

Het Gaiden Event is nu beschikbaar in Apex Legends.

Bron: Respawn Entertainment
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord