Trailer: Apex Legends: Saviors uitgelicht middels trailer

Geplaatst:

Er zijn nieuwe details over het volgende seizoen van Apex Legends bekendgemaakt. Aan de hand van een trailer werpen we een blik op de nieuwigheden die de populaire battle royale te bieden heeft.

Het lijkt nog zo kort geleden sinds we Apex Legends: Defiance mochten verwelkomen, maar inmiddels is het alweer tijd voor wat nieuws. Vorige maand werden we ingelicht over de toevoegingen die het dertiende seizoen van Apex Legends met zich meebrengt. Eén daarvan is Newcastle, de nieuwste Legend in Apex Legends. Newcastle maakt gebruik van schilden om zijn team te verdedigen. Dat zien we uitgebreid in actie in een nieuwe gameplaytrailer voor het dertiende seizoen. Deze trailer geeft ons tevens een idee van wat er speelt aan de kust van Storm Point. Hier is een gigantische leviathan opgedoken die Legends op zijn menu heeft staan. Deze monsterlijke verandering is niet de enige wijziging die Saviors met zich meebrengt. Er is weer een nieuwe Battle Pass om te grinden en de Ranked is een ware metamorfose ondergaan. Vanaf nu worden skills en teamwork nog beter beloond. Je kunt alle wijzigingen zien in de onderstaande trailer van Apex Legends: Saviors.

Apex Legends: Saviors is vanaf 10 mei beschikbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

Bron: Electronic Arts
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord