Call of Duty: Vanguard

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 5 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Call of Duty: Vanguard zombies onthuld

Call of Duty: Vanguard heeft natuurlijk een singleplayer campaign en een competitieve multiplayer, maar dit jaar kunnen we wederom genieten van een zombie-modus.

De nieuwe trailer laat zien waar het allemaal om draait. Het fenomeen begon bij Call of Duty: World at War en heeft sindsdien nooit zijn populariteit verloren. Het Duitse rijk heeft weer lopen klooien met duistere krachten en de Nazi-zombies zijn teruggekeerd. Het gaat echter al lang niet meer om het verdedigen van een locatie tegen de eindeloze hordes aan ondoden. Je moet op pad en nieuwe locaties verkennen en uitkammen. Nieuwe monsters, vaardigheden en wapens worden tentoongesteld in de trailer. De zombie-modus komt ook met een eigen achtergrondverhaal en lore. Bekijk hier onze preview van Call of Duty: Vanguard. Bekijk hier nog meer gameplaybeelden van Call of Duty: Vanguard.

Call of Duty: Vanguard is beschikbaar vanaf 5 november voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Activision

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?