Trailer: Call of Duty: Vanguard zombies onthuld

Geplaatst: 15 oktober 2021 13:25

Call of Duty: Vanguard heeft natuurlijk een singleplayer campaign en een competitieve multiplayer, maar dit jaar kunnen we wederom genieten van een zombie-modus.

De nieuwe trailer laat zien waar het allemaal om draait. Het fenomeen begon bij Call of Duty: World at War en heeft sindsdien nooit zijn populariteit verloren. Het Duitse rijk heeft weer lopen klooien met duistere krachten en de Nazi-zombies zijn teruggekeerd. Het gaat echter al lang niet meer om het verdedigen van een locatie tegen de eindeloze hordes aan ondoden. Je moet op pad en nieuwe locaties verkennen en uitkammen. Nieuwe monsters, vaardigheden en wapens worden tentoongesteld in de trailer. De zombie-modus komt ook met een eigen achtergrondverhaal en lore. Bekijk hier onze preview van Call of Duty: Vanguard. Bekijk hier nog meer gameplaybeelden van Call of Duty: Vanguard.

Call of Duty: Vanguard is beschikbaar vanaf 5 november voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Activision
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Vanguard

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2021

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord